Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг для активної молоді громади

Дата: 02.11.2017 14:36
Кількість переглядів: 1221

 Шановна  молодь  громади !

Тренінги для активістів  об’єднаних територіальних громад  (Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська області)  щодо бюджетної грамотності

 

Захід проводитиметься у м. Тернопіль  – 4 листопада,   у м. Львів -  11 листопада.

 

Цільова аудиторія:  активні жителі, громадські активісти, котрі прагнуть впливати на бюджетний процес та мають ідеї для розвитку своїх об’єднаних територіальних громад.

 

Передбачається проведення 2 одноденних тренінгів:

4  листопада - для активістів Тернопільської області,

11 листопада -   для активістів Львівської та Івано-Франківської областей.

 

Формат тренінгу: 1-денний тренінг з використанням міні-лекцій, практичних  групових вправ, технік “мозкового штурму”, "світового кафе" та інтерактивних методик.

 

У рамках тренінгу розглядатимуться питання: бюджетний процес  в ОТГ та можливості впливу громадськості на його формування;бюджет участі: від знань до дій; що таке проект, як його зробити успішним; бюджетні програми, де знайти громадським ініціативам та ОТГ кошти  для розвитку  громади – як в громаді, так і з інших джерел.

 

Для участі в тренінгу учасникам відповідних областей  необхідно надіслати на скриньку cga@lawngo.netінформацію: ПІП учасника; моб. телефон; скринька для зв’язку із учасником; ОТГ, яку представляє учасник.   Контактна особа: Тетяна Яцків, 0974434233.

Захід  проводитиметься: 4 листопада – м. Тернопіль, готель «Глобус» (вул.Степана Будного,18).   11 листопада – м. Львів, готель «Львів» (пр.Чорновола, 7)

Організатори відшкодовують транспортні витрати учасника до місця проведення заходу і в зворотному напрямку за наявності підтверджуючих документів про транспортні витрати. Витрати на пальне авто, перевезення  власним авто не відшкодовуватимуться.

Тренінг проводитимуть  тренери, які  є сертифікованими тренерами Школи бюджетної грамотності для громадських організацій,  - Ірина Гринчишин (ГО «Інститут регіоналістики»), Зоряна Філіповс (ЛОГО «Центр ініціатив Львівщини»), Тетяна Яцків (ГО «Центр громадської адвокатури»). Учасники отримають сертифікати.

Захід проводиться у рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що реалізується Фондом Східна Європа та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу

За довідкою можна звернутись  за номером  тел 55-5-31 0681169659


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь