Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Травня, 2023 р., 11:48
Велика вдячність Чортківській районній організації Товариства Червоного Хреста України за надану допомогу. Цього тижня було надано допомогу у кількості 20 продуктових та індивідуальних гігієнічних наборів для внутрішньо переміщених осіб та жителів села Колиндяни, які найбільш цього потребують. Щиро дякуємо за постійну підтримку, ефективну співпрацю!
23 Травня, 2023 р., 11:46
День Героїв – щорічне свято в Україні на честь українських захисників. Це свято лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН, а також Героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної московсько-української війни.
07 Квітня, 2023 р., 15:34
Рік тому ми виграли важливу битву за Північ. Чимало міст та населених пунктів стали справжнім щитом Києва.  Мільйони людей – кожен і кожна так, як могли – показали окупанту, що Україна не покориться ворогу. В містах та селах дорослі і діти допомагали облаштовувати блокпости, плести маскувальні сітки та готували їжу для наших Сил оборони, допомагали Силам безпеки.
27 Березня, 2023 р., 15:25
Міста Героїв. Тут народжується сміливість
20 Березня, 2023 р., 14:32
Доводимо до відома мешканців населених пунктів  Колиндянської  сільської територіальної громади, що з метою забезпечення утримання території нашої громади у належному санітарно-екологічному стані, 20 березня поточного року прийнято рішення виконавчого комітету  сільської  ради за №15 «Про проведенню  щорічної  всеукраїнської акції»За чисте  довкілля» та місячника благоустрою  на території  населених пунктів   Колиндянської  сільської  територіальної громади».
05 Жовтня, 2022 р., 14:58
Шановні жителі громади! Розпочинаємо збір для виготовлення "окопних свічок" для наших захисників!  Дуже необхідні металеві банки від консерв (консервованих кукурудзи, горошку, оливок, тушонки), котячого та собачого корму. Ці свічки дуже потрібні нашим воїнам, адже ними вони зігрівають окопи, підсушують одяг, розігрівають їжу. Нам так набридли дощові дні. А ці мужні воїни в таку негоду стоять на захисті кожного українця, жертвуючи здоров'ям і життям. Давайте зробимо для  захисників таку маленьку приємність: зігріємо їх тіло за допомогою цих свічок, а душу - турботою про них. Якщо маєте металеві банки   то  зможете віднести їх   приміщення   Колиндянської сільської ради  сільської ради  та в приміщення  старостинських округів. Якщо бажаєте долучитися до виготовлення "окопних свічок" пишіть мені або зателефонуйте 0979114776
05 Жовтня, 2022 р., 14:56
Молитва - це зустріч душі з Творцем. У моменти найскладніших випробувань, найтяжчих ударів, єдність з Ним є найбільшою потребою. Військо тримає фронт і ззовні, і внутрішньо. Пропонуємо жителів громади підтримати акцію "Помолись і пожертвуй вервицю для воїна". Просимо   про  посиленні молитви за Україну, за наших воїнів, за перемогу  за мир.
31 Серпня, 2022 р., 16:33
Щиро дякуємо Гуманітарній організації @World Central Kitchen та Копичинецькому гуманітарному штабу , за надану протягом протягом трьох місяців продуктову допомогу для внутрішньо переміщених сімей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь