Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2020 р., 10:43
 Великдень – найбільш світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом,життя над смертю.Це свято входить в кожну домівку з Божим  благословенням, сповнює та духовно очищає. Тож незважаючи на складні обставини, які склалися  зараз у цілому світі, за традицією ,напередодні Великодніх свят в Колиндянській громаді було забезпечено  продуктовими наборами  « Великодній кошик» дітей із певних категорій,дітей  воїнів ОСС,дітей з особливими можливостями, дітей позбавленних  батьківського піклування,дітей, сім'ї, яких опинилися в СЖО. Бажаємо усім міцного  здоров'я,терпіння,віри. Все буде добре.
16 Квітня, 2020 р., 10:44
14  квітня   соціальним працівникам  нашої громади було передано продуктові набори  від  корпорації "АТБ"  спільно з Мінсоцполітики. Цей спільний проєкт Міністерства соціальної політики та корпорації «АТБ» із забезпечення соціально незахищених людей продуктами харчування стартував 3 квітня 2020 року.  Всі   продукти харчування було передано всім одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення  до Великодня  в усіх селах  громади.
30 Березня, 2020 р., 12:13
КНП  "Центр первинної медико-санітарної допомоги"  Колиндянської сільської ради  отримала  50   експрес-тестів для визначення СOVID-19  для  сімейних лікарів. Закликаємо всіх по можливості залишатися вдома, дотримуватися правил особистої гігієни та уникати відвідування людних місць, особливо без використання засобів індивідуального захисту.
24 Березня, 2020 р., 14:57
  КНП «Центр  первинної  медико – санітарної допомоги Колиндянської сільської ради «  повідомляє про те,що 23 березня отримав  200 масок для  індивідуального    захисту  медперсоналу   громади.
24 Березня, 2020 р., 14:55
У зв’язку із лабораторно підтвердженим випадком захворювання на COVID-19 у Заліщицькому районі обласною комісією з питань ТЕБ та НС класифікована медико-біологічна надзвичайна ситуація, а з 00:00 год 21.03.2020 р на території Тернопільської області було введено режим надзвичайної ситуації. Тому згідно розпорядження сільського голови № 28 -од від 21 березня 2020 року повідомляємо про наступні заходи на території громади; -встановити графік роботи всіх продуктових магазинів з 8:00 до 18:00; - заборонити прийом товарів від поставщиків без належних засобів захисту; -дітям віком до 14 років заборонено перебувати на вулиці на час карантину; - людям, котрі прибули із за кордону повідомити про прибуття сімейного лікаря та пройти самоізоляцію 14 днів; - рекомендувати настоятелям церков на території громади проводити богослужіння без прихожан.
17 Березня, 2020 р., 15:11
УВАГА! КАРАНТИН ! !! Виконавчий комітет    Колиндянської сільської ради з 18 березня до 3 квітня 2020 року скасовує особисті прийоми громадян без нагальної потреби. Всі консультації та роз'яснення можна отримати онлайн, не виходячи з дому та не ризикуючи своїм здоров'ям та здоров'ям інших людей. На ваші запитання готові дати відповіді за телефоном:
16 Березня, 2020 р., 16:34
   Шановні жителі громади !
06 Березня, 2020 р., 14:58
З метою підвищення обізнаності населення в питаннях запобігання поширення коронавірусної інфекції, Колиндянська сільська рада  просить    посприяти у розповсюдженні інформаційних матеріалів. Матеріали для поширення доступні за посиланням: https://cloud.phc.org.ua/index.php/s/FAMjobntmo6QeWZ
21 Лютого, 2020 р., 09:12
21  лютого представники всіх націй і народностей світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Рідна мова для кожної людини є важливим елементом культурної свідомості. Вона накопичує традиції й досвід попередніх поколінь і дозволяє передати їх нащадкам. Мова — це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кількатисячолітньої еволюції кожного етносу. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Тому знати,берегти і примножувати рідну мову – це обов’язок  кожної  людини.Народ,який не усвідомлює значення рідної  мови, її ролі в розвитку  особистості, не  може  розрахувати  на гідне  місце  в суцвітті  народів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь