Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Серпня, 2017 р., 15:57
23 серпня, в Україні відзначається День Державного Прапора!
23 Серпня, 2017 р., 14:26
  Шановні  жителі  громади !
14 Серпня, 2017 р., 16:07
Шановні жителі громади!   На виконання  розпорядження сільського  голови «Про оголошення Днів жалоби у Колиндянській  об'єднанні  територіальні громаді»  повідомляємо наступне:   Відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», у зв’язку із загибеллю мешканця с. Криволука, Чортківського району Сторчака Івана Васильовича, солдата Збройних Сил України, навідника кулеметного взводу 3-ї мотопіхотної роти військової частини А2896 у зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької області у с.Водяне Волноваського району: 1.  Оголошено у селах громади  з 14 по 16 серпня 2017 року Дні жалоби. 2. На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адмінбудівлі та та в  закладах , установах  і організаціях на території громади. 3. Рекомендовано  відмінити проведення розважально-концертних заходів, а також повідомити заклади торгівлі  щодо утримання   від гучного  прослуховування музики  у даних закладах.
14 Серпня, 2017 р., 15:53
25 липня 2017 р. у селі  Малі Чорнокінці Колиндянської  об’єднаної територіальної  громади відбулось відкриття оновленого  дошкільного навчального закладу «Пролісок». Розділити радість дітей та батьків завітали:  сільський  голова Клапків Р.П., начальник відділу освіти, молоді та спорту Грабець К.В., директор ПАП «Обрій» Данилишин С.Г., отець Віталій та в.о старости села Малі Чорнокінці Яніцька О.К.  Гостей , як годиться, зустріли хлібом і сіллю. А вони, в свою  чергу, подякували всім людям , які причетні до  свята.
02 Серпня, 2017 р., 10:57
О Г О Л О Ш Е Н Н Я
04 Липня, 2017 р., 11:42
2 липня 2017 року в смт. Заводське на стадіоні «Харчовик» відбулися спортивні ігри Чортківщини.
21 Червня, 2017 р., 15:09
Колиндянська сільська рада оголошує конкурс на вакантну посаду головного   спеціаліста  фінасового - економічного  відділу  Колиндянської сільської ради 
20 Червня, 2017 р., 16:42
З дводенним візитом на Івано-Франківщину завітали представники Колиндянської сільської ради разом з колегами з об’єднаних територіальних громад Тернопільської області. В ході зустрічі Івано-Франківським центром розвитку місцевого самоврядування було організовано семінар для обміну досвідом з питань підготовки інвестиційний проектів, які фінансуються з фондів донорських організацій, та залучення їх коштів на розвиток інфраструктури громад. Також взяли участь у засіданні «круглого столу» з питань реформи децентралізації у м.Долина під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Кобилянського.
16 Червня, 2017 р., 16:32
Шановні представники галузі охорони здоров`я Колиндянської громади та Чортківського району!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь