Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка за гуманітарну допомогу для ВПО від "Гуманітарна організація @World Central Kitchen "

Дата: 31.08.2022 16:33
Кількість переглядів: 1565

Щиро дякуємо Гуманітарній організації @World Central Kitchen та Копичинецькому гуманітарному штабу , за надану протягом протягом трьох місяців продуктову допомогу для внутрішньоФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису переміщених сімей.

 Гуманітарна організація @World Central Kitchen надає П’ЯТУ та останню в межах своєї роботи на заході України для сімей ВПО. 

Спільно з Копичинецьким гуманітарним штабом, Васильківською ТГ, Колиндянською ТГ, Товстенською ТГ, Заводською ТГ докладаємо максимальних зусиль для забезпечення потреб внутрішньопереміщених особі у харчуванні передаючи кожних два тижні 400 сімейних продуктових наборів на ці громади. 

@World Central Kitchen вже 12 років спрямовує свою діяльність на ліквідацію екологічних та гуманітарних катастроф. З початку повномасштабної війни з допомогою WCK було приготовано більше 140 млн порцій гарячих страв та доставлено більше 4 млн продуктових наборів по всій країні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь