Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"За чисте довкілля"

Дата: 20.03.2023 14:32
Кількість переглядів: 108

Доводимо до відома мешканців населених пунктів  Колиндянської  сільської територіальної громади, що з метою забезпечення утримання території нашої громади у належному санітарно-екологічному стані, 20 березня поточного року прийнято рішення виконавчого комітету  сільської  ради за №15 «Про проведенню  щорічної  всеукраїнської акції»За чисте  довкілля» та місячника благоустрою  на території  населених пунктів   Колиндянської  сільської  територіальної громади».

Традиційно весняний місячник санітарної очистки та благоустрою проводиться у березні-квітні – до настання Пасхальних свят.

 Колиндянська  сільська  рада та її виконавчий комітет запрошують кожного громадянина долучитися до весняної «толоки» та навести лад на територіях власних домоволодінь, прилеглих та прибудинкових територіях, здійснити їх санітарне очищення, прибирання, знищення бур’янів, скошення трави, очистку кюветів, тротуарів.

Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватись до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти на власному подвір’ї, вулиці.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь