Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оновлено дошкільний заклад "Пролісок"

Дата: 14.08.2017 15:53
Кількість переглядів: 1057

25 липня 2017 р. у селі  Малі Чорнокінці Колиндянської  об’єднаної територіальної  громади відбулось відкриття оновленого  дошкільного навчального закладу «Пролісок». Розділити радість дітей та батьків завітали:  сільський  голова Клапків Р.П., начальник відділу освіти, молоді та спорту Грабець К.В., директор ПАП «Обрій» Данилишин С.Г., отець Віталій та в.о старости села Малі Чорнокінці Яніцька О.К.  Гостей , як годиться, зустріли хлібом і сіллю. А вони, в свою  чергу, подякували всім людям , які причетні до  свята.

 Отець Віталій освятив дитячий заклад  та благословив на здоров'я, добро, успіх та дитячий сміх.

А також, вітання отримали від сільського голови Клапків Р.П., який зауважив, що завдяки меценату директору ПАП «Обрій» Данилишин С.Г. та коштам місцевого бюджету дошкільнята можуть відвідувати та навчатись в оновлених світлих приміщеннях, де підведено  водопостачання, під єднанні внутрішні туалети, а також  відповідно облаштована кухня для того, щоб харчування дітей було смачним і якісним. Хочеться побажати дошкільному закладу,  завідуючій  Дмитрик М.П. та всім працівникам  здоров’я ,процвітання та задоволення від улюбленої роботи, а маленьким вихованцям – рости здоровими ,розумними і не забувати дороги до Світлого Дому їхнього дитинства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь