Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творчий Пробіжнянської комунальної мистецької школи

Дата: 01.06.2021 16:43
Кількість переглядів: 5255

 

У   неділю    30  травня  жителі  сіл  Колиндяни та Великі  Чорнокінці  мали змогу  насолодитись  творчим звітом  Пробіжнянської   комунальної   мистецької школи   Колиндянської  сільської  ради спільно  учасниками  художньої  самодіяльності відділу  культури,туризму та релігій.

 

Це підсумок роботи за рік викладачів та учнів. Це звіт перед батьками, громадою, відкриття нових талантів та імен. Школа гідно продовжує мистецькі традиції, якими славиться  упродовж багатьох років. Багато її вихованців досягли вагомих результатів, а викладацький колектив закладу робить усе, щоб талановиті діти мали можливість займатися своєю улюбленою справою і розвивати свої творчі здібності.

 

Зі сцен  сільських  клубів лунали музика і пісні, заряджали позитивом енергійні танці. РізноманітнІ номери не залишили байдужими жодного глядача, адже школа змогла представити багато мистецьких новинок,  суттєво оновився репертуар, з’явилися нові, цікаві колективи. В результаті – концерт вийшов яскравим, креативним та насиченим.

 

Ми можемо пишатися перемогами та здобутками учнів та викладачів нашої мистецької школи. Бажаємо натхнення, творчих успіхів та нових досягнень!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь